Известие

Collapse
No announcement yet.

Някои ако я е разглеждал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е положението за толкова пари.....Взех я дано не си я троша в главата.Хмм ток си има,и четирите стъкла работят.За външният вид си прав,шофъорската врата е много зле от към визия.Салона бива..въпреки че моята 156 е като излязла от завода.За чейнджъра..няма го,както и код.Но както казах за толкова пари....Е няма да е честно ако не кажа че коментар на цената имаше и то сериозен,след доста дълго пазарене.Главата в торбата аз съм си я купил нал тъй? Вече ми станаха три Алфи ще трябва да намалявам бройката.
    Успех и много здраве на всички!Знам какво ме чака така че не ме отчаивайте още повече.Благодаря на всички.

П.П Сега остава да набавям липсващите екстри..
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:09.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Честито! Да си жив и здрав! Зареди се с търпение всичко се прави и дано да се размине тънко Уелкъм ту дъ клъб
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Няма да се плашиш и от мен честито!
        Леко по леко ще я накичиш.
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

То всичко е добре ама кода ICS-а ще го разбера ама аджеба от 6 часа ровя в интернет и никъде не видях от къде да сваля номера,Това зад дисплея ли се намира,само видях че е кутия.Навигацията я няма.Малко превърнах темата на ...
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Това е положението за толкова пари.....Взех я дано не си я троша в главата.Хмм ток си има,и четирите стъкла работят.За външният вид си прав,шофъорската врата е много зле от към визия.Салона бива..въпреки че моята 156 е като излязла от завода.За чейнджъра..няма го,както и код.Но както казах за толкова пари....Е няма да е честно ако не кажа че коментар на цената имаше и то сериозен,след доста дълго пазарене.Главата в торбата аз съм си я купил нал тъй? Вече ми станаха три Алфи ще трябва да намалявам бройката.
            Успех и много здраве на всички!Знам какво ме чака така че не ме отчаивайте още повече.Благодаря на всички.

П.П Сега остава да набавям липсващите екстри..

Честито колега!!! много безаварийни километри с парахода!!! щом си я харесал такава каквато е е чудесно!
            кажи ако не е тайна до каква сума стигнахте с продавача и дали си минал диагностика вече?
            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Хмм завсички които са си мислели че е турбината..не е на 100%.Въпреки че небезизвестен майстор направо обяви цена труд и турбина.След основно почистване на датчици,букси и т.н. Алфетата взе да се окопитва.Освен че е натрупала много грешки,интересното е че ускорява доста добре.Но,винаги има едно но,при скорост от около 140-150км/ч и след 4000 оборота светва лампата за проблем и колата умира!След 5-6 мин.нормално шофиране лампата изгасва и автомобила къса предницата.Това се получава само след горенаписаното.Някои да скрита идея какво е,и да иска да сподели с мен?
              Турбината работи,вакума също няма скъсани маркучи,сменени горивен и въздушен филтри.
              Благодаря
              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 19:42.

Comment

Хмм завсички които са си мислели че е турбината..не е на 100%.Въпреки че небезизвестен майстор направо обяви цена труд и турбина.След основно почистване на датчици,букси и т.н. Алфетата взе да се окопитва.Освен че е натрупала много грешки,интересното е че ускорява доста добре.Но,винаги има едно но,при скорост от около 140-150км/ч и след 4000 оборота светва лампата за проблем и колата умира!След 5-6 мин.нормално шофиране лампата изгасва и автомобила къса предницата.Това се получава само след горенаписаното.Някои да скрита идея какво е,и да иска да сподели с мен?
                Турбината работи,вакума също няма скъсани маркучи,сменени горивен и въздушен филтри.
                Благодаря
                Провери дебиломера.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                  Провери дебиломера.
                  Почистих го ..самолет

Comment

Почистих го ..самолет
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Почистих го ..самолет
                      А как се почиства и аз да почистя моя ?! :P

Comment

Първоначално публикувано от thepsycho Покажи съобщение
                        А как се почиства и аз да почистя моя ?! :P
                        Моя го почисти майстора с някакъв спрей.Какъв точно незнам

Comment

Колега честито за придобивката!

Това с почистването дано има дълготраен ефект, понеже при бензинките това чистене, ако проработи след него то е за доста кратко... все пак успех и още веднъж честито, в тея 166 качиш ли се се влюбваш ( аз в мойта се влюбих щом се доближих на метър)
                          FIAT Punto 1,9 JTD
                          EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                          sigpic

Comment

Working...
                          X